VCA

Bij Van Cleef opleidingen staat veilig werken op nummer één. Daarom bieden wij een VCA opleiding inclusief examen aan om werkgever en werknemer bewust te maken van de risico’s op de werkvloer. De ééndaagse basis VCA opleiding is bedoeld voor iedereen die nog niet eerder een VCA opleiding heeft gevolgd of van wie het VCA basis certificaat is verlopen. Ben je geen leidinggevende en niet actief als ZZP-er, dan is een VCA basis certificaat voldoende.

Met het behalen van het basis VCA diploma laat je zien dat je beschikt over de basiskennis van VGM, zoals gesteld door VCA. Je toont aan dat je veilig werkt, volgens de standaard van VCA. Je houdt rekening met de veiligheid en gezondheid van jou en anderen, maar denk daarbij ook aan het milieu. 

Prijzen:

Op aanvraag.

Duur: 2 of meer dagdelen. ( afhankelijk van opdrachtgever)

Let op: De cursus wordt afgesloten met een landelijk examen.

Het bij een goed resultaat afgenomen examen is 10 jaar geldig.

Email: info@vancleefopleidingen.com

Tel: 0653461624

VCA

Andere opleidingen

Security Manager

Security Manager

Als Security Manager onderhoudt u contact met de Koninklijke Marechaussee aangaande alle beveiligingseisen met betrekking tot luchtvracht. Andere taken van de security manager zijn het schrijven

Bekijk opleiding >
BHV Curcus

BHV

Bedrijfshulpverlening (BHV) is de hulp die wordt verleend bij ongewenste gebeurtenissen in een organisatie, die de veiligheid en/of gezondheid van de werknemers en andere aanwezigen bedreigen

Bekijk opleiding >
Security supervisor

Security supervisor

Als luchtvracht, vluchtbenodigdheden en luchthavenbenodigdheden onveilig worden aangeboden of onveilig geworden zijn tijdens transport of opslag, dan dient de zending aan een beveiligingsonderzoek onderworpen te worden.

Bekijk opleiding >