M: info@vancleefopleidingen.com І T: +31 851 308 220

VCA

Bij Van Cleef opleidingen staat veilig werken op nummer één. Daarom bieden wij een VCA opleiding inclusief examen aan om werkgever en werknemer bewust te maken van de risico’s op de werkvloer. De ééndaagse basis VCA opleiding is bedoeld voor iedereen die nog niet eerder een VCA opleiding heeft gevolgd of van wie het VCA basis certificaat is verlopen. Ben je geen leidinggevende en niet actief als ZZP-er, dan is een VCA basis certificaat voldoende.

Met het behalen van het basis VCA diploma laat je zien dat je beschikt over de basiskennis van VGM, zoals gesteld door VCA. Je toont aan dat je veilig werkt, volgens de standaard van VCA. Je houdt rekening met de veiligheid en gezondheid van jou en anderen, maar denk daarbij ook aan het milieu. 

Prijzen:

Op aanvraag.

Duur: 2 of meer dagdelen. ( afhankelijk van opdrachtgever)

Let op: De cursus wordt afgesloten met een landelijk examen.

Het bij een goed resultaat afgenomen examen is 10 jaar geldig.

Email: info@vancleefopleidingen.com

Tel: 0653461624

VCA

Andere opleidingen

Maatwerk

Maatwerk

Neem contact op voor de mogelijkheden, wij zullen dan samen met de klant alle opties bespreken. Email: info@vancleefopleidingen.com Tel: 0653461624

Bekijk opleiding >
Gevaarlijke-stoffen

PGS15

De opleiding is bestemd voor iedere medewerker en leidinggevende die verantwoordelijk is voor het goed beheer van de opslag van gevaarlijke stoffen volgens de PGS-richtlijnen.

Bekijk opleiding >