M: info@vancleefopleidingen.com І T: +31 851 308 220

Security Manager

Als Security Manager onderhoudt u contact met de Koninklijke Marechaussee aangaande alle beveiligingseisen met betrekking tot luchtvracht. Andere taken van de security manager zijn het schrijven en bijhouden procedures en protocollen alsmede de controle op de uitvoering daarvan.

Doelgroep:

De opleiding Security Manager Luchtvracht en -post is bestemd voor diegene die in het bedrijf als security manager op gaat treden.

Taal: Nederlands

Duur van de opleiding:

·         24 uur verdeeld over 3 dagen

Toelatingeisen:

Een vooropleiding is niet nodig.

De cursisten moeten in bezit zijn van een geldige Nederlandse VOG of VGB en ID. De docent zal de VOG of VGB en ID controleren voor de aanvang  van de training. Als een deelnemer niet in staat is de ID en VOG of VGB  te overleggen, dan verplicht NCTV en de KMar, de docent deze cursist de toegang tot de opleiding te weigeren.

LET OP: VOG’s geven toegang tot de opleiding maar zijn niet voldoende om in de omgeving van veilige luchtvracht werkzaamheden uit te voeren.

De prijs voor deze opleiding is € 622,50 per persoon (excl btw). Koffie, thee en lunch zijn inbegrepen. Er is gratis wifi beschikbaar op onze locatie en voldoende parkeergelegenheid in de parkeergarage.

Certificering:

Na de opleiding maakt u een afspraak bij het CITO om een examen af te leggen. Bij een positieve uitslag ontvangt u een CITO certificaat.

Geldigheidstermijn:

Het CITO certificaat is vijf jaar geldig, u dient wel elke 2,5 jaar een herhalingsopleiding te volgen. De opleiding wordt door ons zelf getoetst. Als bewijs van het volgen van de herhalingsopleiding ontvangt u een certificaat.

Herhaling training: Herhaling security manager Luchtvracht.

Security Manager

Andere opleidingen

VCA

VCA

Bij Van Cleef opleidingen staat veilig werken op nummer één. Daarom bieden wij een VCA opleiding inclusief examen aan om werkgever en werknemer bewust te

Bekijk opleiding >
ADR

ADR

In vele loodsen en magazijnen worden uiteenlopende gevaarlijke stoffen opgeslagen, overgepakt, afgevuld, intern getransporteerd en geladen en gelost. Daarom is het noodzakelijk (Art. 8 Arbowet)

Bekijk opleiding >