info@vancleefopleidingen.com І +31 851 308 220

Consultancy

Professionele Trainingen voor Veilig Werken met Gevaarlijke Stoffen in Nederland.

Van Cleef Opleidingen is, jouw betrouwbare partner voor hoogwaardige trainingen op het gebied van gevaarlijke stoffen. Wij bieden diverse opleidingen aan, waaronder IATA, IMDG, ADR, en logistieke trainingen. Ons doel is om personeel dat in aanraking komt met gevaarlijke stoffen op te leiden volgens de laatste wet- en regelgeving en hen te informeren over de bijbehorende gevaren en risico’s.

Waarom training essentieel is:

In Nederland is het verplicht om personeel dat mogelijk in aanraking komt met gevaarlijke stoffen op te leiden en op de hoogte te houden van de steeds veranderende wet- en regelgeving. Bij Van Cleef Opleidingen geloven we in bewustwording. Onze trainingen zijn ontworpen om personeel bewust te maken van de gevaren en risico’s die gepaard gaan met gevaarlijke stoffen volgens hoofdstuk 1.3 van het ADR, IATA hoofdstuk 1.5 en IMDG hoofdstuk 1.3.

Wat we aanbieden:

Wij verzorgen niet alleen specifieke trainingen zoals IATA, IMDG, en ADR, maar bieden ook gecombineerde trainingen aan, zoals veilig werken met gevaarlijke stoffen. Onze ervaren trainers zorgen ervoor dat deelnemers leren hoe ze op een veilige manier met gevaarlijke stoffen kunnen omgaan.

Waarom voor ons kiezen:

  • Actuele kennis: Onze trainingen worden regelmatig geüpdatet om de laatste ontwikkelingen in wet- en regelgeving te weerspiegelen.
  • Veiligheid voorop: Wij benadrukken het belang van veilig werken met gevaarlijke stoffen en leren deelnemers effectieve strategieën om risico’s te minimaliseren.
  • Flexibele opties: Wij bieden verschillende trainingsmogelijkheden, waaronder aangepaste combinaties van hoofdstukken om aan specifieke behoeften te voldoen.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Van Cleef opleidingen jouw personeel kan voorzien van de nodige kennis en vaardigheden om veilig te werken met gevaarlijke stoffen.

Wij kijken uit naar jouw aanvraag en streven ernaar om samen te werken aan een veilige werkomgeving.

Ook consultancy?

Vraag vrijblijvend een offerte aan.