M: info@vancleefopleidingen.com І T: +31 851 308 220

IMDG

Vanaf 1 januari 2010 bestaat er een opleidingsverplichting voor al het wal personeel dat betrokken is bij het vervoer van gevaarlijke stoffen over zee. Na afloop van de opleiding Vakbekwaamheid Schepenwet & IMO heeft u inzicht gekregen in de aspecten die voor uw functie van toepassing zijn zoals:

  • Internationale en nationale wetgeving
  • Verpakken
  • markeren & etiketteren
  • Pack/unpack CTU
  • Transportdocumenten
  • Stuwage en samen lading van gevaarlijke goederen
  • Praktijkcases

De cursus wordt afgesloten met een toets, zodat u bij het succesvol afleggen hiervan in het bezit bent van het Certificaat Zee Vervoer Gevaarlijke Stoffen. Dit certificaat is 2 jaar geldig.

Doelgroep

Als deelnemer bent u geïnteresseerd in of heeft u beroepsmatig te maken met het vervoer van gevaarlijke goederen over zee en wenst hiervoor uw kennis te vergroten en daarmee uw professionaliteit te verhogen.

Email: info@vancleefopleidingen.com

Tel: 0653461624

IMDG

Andere opleidingen

BMI/OAI

BMI/OAI

Beheerder Brandmeld- en Ontruimingsinstallatie (BBMI/OAI) Voor wie?De opleiding is bedoeld voor medewerkers in bedrijven en instellingen die verantwoordelijk zijn voor het beheer en onderhoud van

Bekijk opleiding >
Security supervisor

Security supervisor

Als luchtvracht, vluchtbenodigdheden en luchthavenbenodigdheden onveilig worden aangeboden of onveilig geworden zijn tijdens transport of opslag, dan dient de zending aan een beveiligingsonderzoek onderworpen te worden.

Bekijk opleiding >
Medewerker Luchtvracht

Medewerker Luchtvracht

Doelgroep: De opleiding Medewerker Luchtvracht is bestemd voor diegene die onbegeleide toegang hebben tot luchtvracht, waarop de wettelijk vereiste beveiligingscontroles zijn uitgevoerd, c.q. betrokken zijn bij

Bekijk opleiding >