BMI/OAI

Beheerder Brandmeld- en Ontruimingsinstallatie (BBMI/OAI)

Voor wie?
De opleiding is bedoeld voor medewerkers in bedrijven en instellingen die verantwoordelijk zijn voor het beheer en onderhoud van brandmeld- en ontruimingsalarminstallaties.
Ook personen die op basis van (sub)contracting dit beheer verrichten, kunnen door middel van deze opleiding de voor de Beheerder Brandmeld- en ontruimingsalarminstallaties noodzakelijke kennis verwerven.

Na deze cursus zal de beheerder samen met de onderhouder de specifieke zaken voor de dagelijkse gang van zaken moeten doornemen. Denk hierbij aan het in- en uitschakelen van systeemdelen en sturingen.

Deze cursus wordt afgerond met een examen en wordt het diploma Beheerder Brandmeldinstallaties van de NIBHV afgegeven na een voldoende resultaat.

De opleiding bestaat uit 1 lesdag op uw locatie of in overleg elders.

Neem contact op voor de mogelijkheden!

Email: info@vancleefopleidingen.com

Tel: 0653461624

BMI/OAI

Andere opleidingen

IMDG

IMDG

Vanaf 1 januari 2010 bestaat er een opleidingsverplichting voor al het wal personeel dat betrokken is bij het vervoer van gevaarlijke stoffen over zee. Na afloop

Bekijk opleiding >
VCA

VCA

Bij Van Cleef opleidingen staat veilig werken op nummer één. Daarom bieden wij een VCA opleiding inclusief examen aan om werkgever en werknemer bewust te

Bekijk opleiding >