M: info@vancleefopleidingen.com І T: +31 851 308 220

Heftruck training

De ééndaagse veiligheidstrainingen zijn speciaal bedoeld voor bedieners van gemotoriseerde hijs, hef, of transportvoertuigen.

Na het volgen van deze opleiding is de cursist op de hoogte van de Arboregels en de veiligheidsvoorschriften van het bedrijf met betrekking tot de persoonlijke verantwoordelijkheden en de gebruikte interne transportmiddelen, en kan deze toepassen in de praktijk.

De cursus voor interne transportmiddelen kent een ééndaagse variant en een meerdaagse opleiding (beide afhankelijk van kennis en kunde), die de deelnemers voldoende gelegenheid biedt om zowel enige theoretische achtergrondkennis op te doen (bijvoorbeeld met betrekking tot controle naar staat van onderhoud), als praktische instructie te krijgen om veilig en schadevrij te leren rijden.

Prijzen:

Op aanvraag.

Duur: 2 dagdelen.

Email: info@vancleefopleidingen.com

Tel: 0653461624

Heftruck training

Andere opleidingen

BMI/OAI

BMI/OAI

Beheerder Brandmeld- en Ontruimingsinstallatie (BBMI/OAI) Voor wie?De opleiding is bedoeld voor medewerkers in bedrijven en instellingen die verantwoordelijk zijn voor het beheer en onderhoud van

Bekijk opleiding >
Security supervisor

Security supervisor

Als luchtvracht, vluchtbenodigdheden en luchthavenbenodigdheden onveilig worden aangeboden of onveilig geworden zijn tijdens transport of opslag, dan dient de zending aan een beveiligingsonderzoek onderworpen te worden.

Bekijk opleiding >
IATA

IATA CBTA 7.1+7.3

Tijdens deze training leren de cursisten werken met (de meest recente versie van) de IATA DGR. Alle aspecten met betrekking tot classificeren, identificeren, labelen en

Bekijk opleiding >