M: info@vancleefopleidingen.com І T: +31 851 308 220

IATA CBTA 7.1+7.3

Tijdens deze training leren de cursisten werken met (de meest recente versie van) de IATA DGR. Alle aspecten met betrekking tot classificeren, identificeren, labelen en documenteren komen uitvoerig aan bod.

Deze training is met name bedoeld voor medewerkers van bedrijven die gevaarlijke stoffen versturen via luchtvracht (A-erkenning), (export)medewerkers van Expediteurs die gevaarlijke stoffenzendingen behandelen (B-erkenning) en medewerkers van vracht afhandelaars (C-erkenning) die gevaarlijke stoffenzendingen behandelen. Deze training dient elke twee jaar herhaald te worden vanwege continu wijzigende regelgeving. Het certificaat is daarom twee jaar geldig.

Doelgroep

Deze opleiding is bedoeld voor personen die betrokken zijn bij het administratief afhandelen en verpakken van gevaarlijke goederen ten behoeve van het transport per luchtvracht, zoals:

  • Afzenders; 
  • Expediteurs;   
  • Luchtvaartmaatschappijen;                        
  • Een organisatie die taken voor of namens de luchtvaartmaatschappij uitvoert (afhandelaren).

Prijzen:

Prijs: op aanvraag.

Duur training: 4 dagen.

Kortingen vanaf 5 cursisten

Email: info@vancleefopleidingen.com

Tel: 0653461624

IATA

Andere opleidingen

Security Manager

Security Manager

Als Security Manager onderhoudt u contact met de Koninklijke Marechaussee aangaande alle beveiligingseisen met betrekking tot luchtvracht. Andere taken van de security manager zijn het schrijven

Bekijk opleiding >
Heftruck training

Heftruck training

De ééndaagse veiligheidstrainingen zijn speciaal bedoeld voor bedieners van gemotoriseerde hijs, hef, of transportvoertuigen. Na het volgen van deze opleiding is de cursist op de

Bekijk opleiding >