IATA CBTA 7.1+7.3

Tijdens deze training leren de cursisten werken met (de meest recente versie van) de IATA DGR. Alle aspecten met betrekking tot classificeren, identificeren, labelen en documenteren komen uitvoerig aan bod.

Deze training is met name bedoeld voor medewerkers van bedrijven die gevaarlijke stoffen versturen via luchtvracht (A-erkenning), (export)medewerkers van Expediteurs die gevaarlijke stoffenzendingen behandelen (B-erkenning) en medewerkers van vracht afhandelaars (C-erkenning) die gevaarlijke stoffenzendingen behandelen. Deze training dient elke twee jaar herhaald te worden vanwege continu wijzigende regelgeving. Het certificaat is daarom twee jaar geldig.

Doelgroep

Deze opleiding is bedoeld voor personen die betrokken zijn bij het administratief afhandelen en verpakken van gevaarlijke goederen ten behoeve van het transport per luchtvracht, zoals:

  • Afzenders; 
  • Expediteurs;   
  • Luchtvaartmaatschappijen;                        
  • Een organisatie die taken voor of namens de luchtvaartmaatschappij uitvoert (afhandelaren).

Prijzen:

Prijs: op aanvraag.

Duur training: 4 dagen.

Kortingen vanaf 5 cursisten

Email: info@vancleefopleidingen.com

Tel: 0653461624

IATA

Andere opleidingen

IATA

IATA CBTA 7.1+7.3

Tijdens deze training leren de cursisten werken met (de meest recente versie van) de IATA DGR. Alle aspecten met betrekking tot classificeren, identificeren, labelen en

Bekijk opleiding >
Security supervisor

Security supervisor

Als luchtvracht, vluchtbenodigdheden en luchthavenbenodigdheden onveilig worden aangeboden of onveilig geworden zijn tijdens transport of opslag, dan dient de zending aan een beveiligingsonderzoek onderworpen te worden.

Bekijk opleiding >