M: info@vancleefopleidingen.com І T: +31 851 308 220

Bewustwording lithium batterijen

In heel veel magazijnen worden Lithium batterijen opgeslagen.
Dit brengt een risico voor de mensen die werkzaam zijn in die magazijnen.
Daarom is het een noodzaak om die mensen, die regelmatig werken of omgaan met Lithium batterijen, een deskundige opleiding volgen.
Dit is overigens niet vrijblijvend, maar is een wettelijke verplichting.

Tijdens deze opleiding krijgt de cursist een globaal overzicht van de wet- en regelgeving op het gebied van het vervoer en de indeling van lithium batterijen.
Aan het einde van deze opleiding zijn cursisten in staat om zendingen met lithium batterijen te herkennen en ermee om te gaan (opslag, afhandeling). Hiernaast leren zij wat de gevaren van lithium batterijen zijn. In het algemeen zal hun veiligheidsbewustzijn zijn toegenomen.

Duur training: 4 uur.

Email: info@vancleefopleidingen.com

Tel: 0653461624

Bewustwording lithium batterijen

Andere opleidingen

VCA

VCA VOL

Deze opleiding richt zich specifiek op de extra uitdagingen waarmee leidinggevenden te maken krijgen. Het gaat dan niet alleen om de eigen veiligheid en essentiële

Bekijk opleiding >
VCA

VCA

Bij Van Cleef opleidingen staat veilig werken op nummer één. Daarom bieden wij een VCA opleiding inclusief examen aan om werkgever en werknemer bewust te

Bekijk opleiding >
Security supervisor

Security supervisor

Als luchtvracht, vluchtbenodigdheden en luchthavenbenodigdheden onveilig worden aangeboden of onveilig geworden zijn tijdens transport of opslag, dan dient de zending aan een beveiligingsonderzoek onderworpen te worden.

Bekijk opleiding >