Bewustwording gevaarlijke stoffen

Tijdens de opleiding krijgt de cursist globaal inzicht, in wet en regelgeving, op het gebied van het vervoer van gevaarlijke stoffen door de lucht, over de weg, via de zee en/of qua opslag.

Aan het einde van deze opleiding zijn cursisten in staat om zendingen met gevaarlijke stoffen te herkennen en ermee om te gaan (opslag, afhandeling). Hiernaast hebben zij geleerd, om verdachte situaties op te merken en adequaat te handelen. In het algemeen is hun veiligheidsbewustzijn toegenomen.

De opleiding Bewustwording Gevaarlijke Stoffen is bestemd voor medewerkers van afzenders, vrachtagenten, vracht afhandelaren en luchtvaartmaatschappijen, die zich bezighouden – en mogelijk in aanraking komen –  met de behandeling van gevaarlijke stoffen.

Email: info@vancleefopleidingen.com

Tel: 0653461624

Bewustwording gevaarlijke stoffen

Andere opleidingen

Security supervisor

Security supervisor

Als luchtvracht, vluchtbenodigdheden en luchthavenbenodigdheden onveilig worden aangeboden of onveilig geworden zijn tijdens transport of opslag, dan dient de zending aan een beveiligingsonderzoek onderworpen te worden.

Bekijk opleiding >
Medewerker Luchtvracht

Medewerker Luchtvracht

Doelgroep: De opleiding Medewerker Luchtvracht is bestemd voor diegene die onbegeleide toegang hebben tot luchtvracht, waarop de wettelijk vereiste beveiligingscontroles zijn uitgevoerd, c.q. betrokken zijn bij

Bekijk opleiding >
BHV Curcus

BHV

Bedrijfshulpverlening (BHV) is de hulp die wordt verleend bij ongewenste gebeurtenissen in een organisatie, die de veiligheid en/of gezondheid van de werknemers en andere aanwezigen bedreigen

Bekijk opleiding >