M: info@vancleefopleidingen.com І T: +31 851 308 220

Bewustwording gevaarlijke stoffen

Tijdens de opleiding krijgt de cursist globaal inzicht, in wet en regelgeving, op het gebied van het vervoer van gevaarlijke stoffen door de lucht, over de weg, via de zee en/of qua opslag.

Aan het einde van deze opleiding zijn cursisten in staat om zendingen met gevaarlijke stoffen te herkennen en ermee om te gaan (opslag, afhandeling). Hiernaast hebben zij geleerd, om verdachte situaties op te merken en adequaat te handelen. In het algemeen is hun veiligheidsbewustzijn toegenomen.

De opleiding Bewustwording Gevaarlijke Stoffen is bestemd voor medewerkers van afzenders, vrachtagenten, vracht afhandelaren en luchtvaartmaatschappijen, die zich bezighouden – en mogelijk in aanraking komen –  met de behandeling van gevaarlijke stoffen.

Email: info@vancleefopleidingen.com

Tel: 0653461624

Bewustwording gevaarlijke stoffen

Andere opleidingen

BMI/OAI

BMI/OAI

Beheerder Brandmeld- en Ontruimingsinstallatie (BBMI/OAI) Voor wie?De opleiding is bedoeld voor medewerkers in bedrijven en instellingen die verantwoordelijk zijn voor het beheer en onderhoud van

Bekijk opleiding >
Medewerker Luchtvracht

Medewerker Luchtvracht

Doelgroep: De opleiding Medewerker Luchtvracht is bestemd voor diegene die onbegeleide toegang hebben tot luchtvracht, waarop de wettelijk vereiste beveiligingscontroles zijn uitgevoerd, c.q. betrokken zijn bij

Bekijk opleiding >