M: info@vancleefopleidingen.com І T: +31 851 308 220

Security supervisor

Als luchtvracht, vluchtbenodigdheden en luchthavenbenodigdheden onveilig worden aangeboden of onveilig geworden zijn tijdens transport of opslag, dan dient de zending aan een beveiligingsonderzoek onderworpen te worden. Deze onderzoeken worden uitgevoerde door een controleur. Het Nationaal Opleidingsprogramma Beveiliging Burgerluchtvaart schrijft voor, dat indien in het bedrijf een beveiligingsonderzoek wordt uitgevoerd door een controleur, een supervisor op de werkvloer aanwezig dient te zijn. Dit geldt zowel in de situatie dat de onderzoeken worden uitgevoerd door een controleur in dient van het bedrijf, als in het geval dat de controleur die het onderzoek uitvoert, wordt ingehuurd van een derde partij. In deze basisopleiding leert u de kennis en vaardigheden die het NOBB aan de supervisor stelt.

Doelgroep:

De opleiding Supervisor is bestemd voor diegene die op de werkvloer aanwezig is als verantwoordelijke voor de beveiligingsonderzoeken die door de controleur(s) worden uitgevoerd op zendingen luchtvracht, vluchtbenodigdheden en luchthavenbenodigdheden. U heeft onbegeleide toegang tot plaats waar dezendingen opgeslagen staan of behandeld worden.

Taal: Nederlands, Engels

Duur van de opleiding:

·         4 uur aaneengesloten

Toelatingseisen:

Als vooropleiding is een afgeronde en geldige opleiding Medewerker en Controleur noodzakelijk!

De cursisten moeten in bezit zijn van een geldige Nederlandse VOG of VGB en ID. De docent zal de VOG of VGB en ID controleren voor de aanvang  van de training. Als een deelnemer niet in staat is de ID en VOG of VGB  te overleggen, dan verplichten NCTV en de KMar, de docent deze cursist te weigeren.

De prijs voor deze opleiding is € 135,- per persoon (excl. Btw). Koffie en thee zijn inbegrepen, Er is gratis wifi beschikbaar op onze locaties en er is voldoende parkeergelegenheid in de parkeergarage.

De opleiding wordt de 1e maal afgesloten met een CITO-examen. Daarna kan de jaarlijkse herhalingsopleiding getoetst worden door PMT. Na 5 jaar dient opnieuw na de herhalingsopleiding gecertificeerd te worden middels een CITO-examen. Bij een slagingspercentage van 80% of hoger ontvangt men een certificaat.

Geldigheidstermijn: 12 maanden

Herhaling training: Herhaling Supervisor Klassikaal 2 uur

Security supervisor

Andere opleidingen

BMI/OAI

BMI/OAI

Beheerder Brandmeld- en Ontruimingsinstallatie (BBMI/OAI) Voor wie?De opleiding is bedoeld voor medewerkers in bedrijven en instellingen die verantwoordelijk zijn voor het beheer en onderhoud van

Bekijk opleiding >
Veiligheidsadviseur

Veiligheidsadviseur

De Europese richtlijn veiligheidsadviseur 96/35 stelt dat ondernemingen die gevaarlijke stoffen vervoeren, of met dit vervoer samenhangende laad- en loswerkzaamheden verrichten, met ingang van het

Bekijk opleiding >